1402/11/12 پنجشنبه
پیام سرپرست دانشگاه پیام نور استان به مناسبت دهه فجر
دکتر جمال پور در پیامی فرارسیدن ۴۵ امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت. پیام دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی:

انقلاب ما انفجار نور بود.
حضرت امام خمینی (ره)

دهه فجر؛ تجلّی وحدت و میثاق مردم با انقلاب اسلامی و ایام به ثمر رسیدن مجاهدت‌ها و جان‌فشانی‌های ملّت ایران سرافراز است که با رهبری بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی رقم خورد و برگ زرینی در تاریخ دنیا گشود تا صدای عدالت‌خواهی، استقلال‌طلبی و آزادگی ایران اسلامی و مردم غیور این دیار را در جهان طنین‌انداز کند.
 در بیش از چهار دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی، گام‌های بلند و محکمی در راستای خودکفایی ایران اسلامی برداشته شده و در مقطع حساس کنونی باید با حفظ اتحاد و همدلی در مسیر عزّت و سربلندی کشور عزیزمان مان گام برداشته و موجبات غرور و سرافرازی آنرا در عرصه‌های مختلف فراهم نماییم.
 در آغاز ایام ‌الله دهه فجر و بهاری دیگر از انقلاب اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا(ره)، سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ملّت همیشه قهرمان ایران اسلامی به ویژه مردم شریف استان آذربایجان شرقی و جامعه بزرگ دانشگاه پیام نور استان تبریک و تهنیت عرض نموده و از پیشگاه حضرت احدیت، سعادتمندی و توفیقات روزافزون در خدمتگزاری به نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران را خواستارم.

میکائیل جمال پور
سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی